Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Kroon Fietsentechniek is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Kroon Fietsentechniek of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Kroon Fietsentechniek worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Kroon Fietsentechniek heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Kroon Fietsentechniek links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Kroon Fietsentechniek van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Kroon Fietsentechniek 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag:  9:00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9:00 uur tot 15:00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Zon- en feestdagen gesloten.

Voor een onderhoudsbeurt graag een afspraak plannen . Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn.
Tel. 06-28129598


Facebook


Financiering