Voorkom een gestolen fiets

De meeste aangiften hebben betrekking op een e-bikediefstal. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste (2e) slot.


Voorkom een gestolen fiets

Voorkom een gestolen fiets


De meeste aangiften hebben betrekking op e-bikediefstal op straat, maar ze worden ook gestolen uit woningen, garages, schuren en kantoorpanden. Dit betekent dat fietsendieven actief observeren waar we onze e-bike stallen. Een tool die fietsdieven vaak gebruiken is de Poolse sleutel. Hier volgen enkele tips om diefstal te bemoeilijken of te voorkomen.

  • Gebruik een tweede slot. Maak je fiets altijd vast met een 2de en eventueel 3de slot. En gebruik hierbij verschillende soorten sloten. Dieven zijn vaak maar in 1 slot gespecialiseerd.
  • Zet jouw fiets altijd vast aan de "vaste wereld". Maak je wielen en het frame vast aan een object dat niet verplaatst kan worden, zoals een brug of fietsenrek.
  • Zet je fiets overal op slot. Veel fietsen worden gestolen in en rond de eigen woning. Zet je fiets dus ook in de tuin, garage of schuur op slot. Stal je fiets waar mogelijk in een bewaakte stalling: dan heb je de meeste kans dat de fiets er nog staat als je terukomt. En zet je fiets ook hier goed op slot.
  • Plaats je fiets in het zicht. Dieven houden er niet van om bekeken te worden. Stal je fiets bijvoorbeeld op een plek waar veel mensen aanwezig zijn.
  • Let op de accu. Heb je een elektrische fiets? Haal de accu hier dan uit als je de fiets voor een langere tijd parkeert. Ook adviseren we om een accuslot te gebruiken. Dit maakt het voor dieven een stuk lastiger om de accu te stelen.
  • Haal de display van je fiets. Heeft jouw fiets een afneembaar display? Haal deze dan altijd van je fiets af als je niet fietst. Zo is de fiets niet meer als elektrische fiets te gebruiken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Waar koop ik mijn nieuwe fiets

Waar koop ik mijn nieuwe fiets, bij de dealer of fietsenmaker of online bij de fabrikant of via een tussenpartij. Wat zijn de voordelen en wat de nadelen.

E-bikes in 2024: innovaties en ontwikkelingen

Twee op de vijf Nederlanders bezitten één of meerdere elektrische fietsen. Dat betekent dat er momenteel maar liefst 5,9 miljoen elektrische fietsen rondrijden in Nederland (E-bike Monitor 2024). Kortom: de e-bike is overal. Maar wat valt er op in 2024? Welke ontwikkelingen zien we op de markt op het gebied van comfort en veiligheid?

Nieuw !! Beck enkele fietstas en rugzak ineen !!

De matzwarte/donkergrijze Base Backpack van Beck is een praktische enkele fietstas en rugtas ineen, met een sportieve look en een inhoud van 18 liter. De water- en vuilafstotende tas is voorzien van een rolsluiting, een uitneembaar laptopcompartiment en reflecterende logo's.

Behendige Alba Fossa e-bike is geen fatbike, maar wel vet

Een Fries idee: Alba Fossa Unique Cross Country e-bike met dropper voor nog makkelijker op- en afstappen

Anti lekbanden

Laat je niet LEK maken. Wij voeren anti lekbanden van diverse merken waaronder CST en Schwalbe.

Wist u dat wij ook fietsendragers verkopen !!!!

Wij verkopen hoogwaardige fietsendragers voor veilig en gemakkelijk vervoer van fietsen op uw auto.

Uw fiets aanpassen en laten ombouwen naar een 3-wieler?

Gewone fiets ( ook E-bike) ombouwen naar een 3-wieler

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag:  9:00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9:00 uur tot 15:00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Zon- en feestdagen gesloten.

Voor een onderhoudsbeurt graag een afspraak plannen . Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn.
Tel. 06-28129598


Facebook


Financiering